رئیس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی کشور:

فعالیت های درمانی پژوهشگاه رویان رویکرد پژوهشی و آموزشی دارد/ پژوهش وقتی تاثیرگذار است که منجر به تولید علم شود

۱۶ آبان ۱۳۹۸ | ۱۸:۱۰ کد : ۱۲۸۴۳ عمومی تاپ خبر پژوهشی و فناوری
رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور به معرفی فعالیت های جهاد دانشگاهی در سطح کشور پرداخت و از محصولات استراتژیک و موفقیت های علمی جهاد دانشگاهی به عنوان دستاوردهای عظیم علمی کشور نام برد.
فعالیت های درمانی پژوهشگاه رویان رویکرد پژوهشی و آموزشی دارد/ پژوهش وقتی تاثیرگذار است که منجر به تولید علم شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، عبدالحسین شاهوردی در نشست پیش از ظهر امروز، پنجشنبه 16 آبان ماه، با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به ظرفیت ها و موفقیت های علمی، تحقیقاتی و پژوهشی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور از جمله، حوزه سلولهای بنیادی، بانک خون بندناف، پیوند مغز استخوان، شرکت بن یاخته های رویان و... گفت: شعار ما می توانیم و روحیه خود باوری علمی در کشور با تلاش های زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی موسس پژوهشگاه رویان در کشور تسری پیدا کرده است و امروز در بسیاری از حوزه های علمی و پزشکی دستاوردهای عظیم و ارزشمندی را برای کشور به ارمغان آورده است.

وی گفت: فعالیت های درمانی، علمی و پزشکی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی رویکرد پژوهشی و آموزشی دارد، گفت: نگاه ما در مجموعه رویان، این است که پژوهش و آموزش در کنار فعالیت های درمانی و پزشکی انجام شود، چرا که همیشه اولین مصرف کننده نتیجه تحقیقات خود ما هستیم و امروز بسیاری از تحقیقات ما در پژوهشگاه رویان به کاریزمای بالینی رسیده و ختم شده است.

رئیس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی کشور با اشاره به فعالیت سه پژوهشکده تحت نظر پژوهشگاه رویان در کشور افزود: پژوهشکده علوم سلولی و مولکولی(سلول های بنیادین)، پژوهشکده بیوتکنولوژی و پژوهشکده تولید مثل با نگاه پیشگیری و شناخت بسیاری از بیماری ها در کشور مشغول ارائه خدمات تخصصی به مردم هستند. 

شاهوردی افزود: خوشحالم در جمعی هستم که نگاه بین رشته ای وجود دارد و این نگاه باعث می شود انباشت دانش و تحقیقات را به حوزه درمان وارد نمائیم و مردم از نتایج این تحقیقات در مراحل درمان خود بهره مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: خدا قوت می گویم به جامعه پزشکی استان سمنان، کارهای خوبی در این عرصه در استان انجام شده است که باعث افتخار است و خوشبختانه نگاه کشور به جامعه پزشکی این استان نگاه خوبی است.

رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور، تصریح کرد: پژوهشگاه رویان با نگاه آموزشی و پژوهشی شروع بکار کرد و رویکرد پژوهشی و آموزشی را در کنار فعالیت های درمانی حفظ می کند، چرا که معتقدیم پژوهش وقتی تأثیرگذار است که منجر به تولید علم شود، طرح ها باید به مقاله تبدیل شوند و در مجلات معتبر دنیا به چاپ برسند تا مورد بررسی دیگر دانشمندان قرار گیرند و البته جهاد دانشگاهی ظرفیت بالایی برای تولید علم و تأثیرگذاری مثبت در کشور دارد.

دکتر عبدالحسین شاهوردی دانش افزایی و باز آموزی مهارت های کارکنان را ضروری دانست و از آمادگی جهاد دانشگاهی برای همکاری آموزشی مشترک با دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان خبر داد. 

رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور در سفر یک روزه خود به استان سمنان ضمن بازدید از روند احداث شعبه منطقه ای پژوهشکده رویان جهاددانشگاهی در شهرستان مهدیشهر، به همراه معاونین درمانی و پزشکی پژوهشگاه رویان، رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و تعدادی از معاونین از مجموعه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بازدید کرد.


نظر شما :