رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان تاکید کرد:

لزوم عضویت جهاددانشگاهی در کارگروه‌ها و شوراهای استانی

/جهاددانشگاهی، نماد عبور از موانع با باور توان ایرانی/
۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۹ کد : ۳۴۸۳۴ عمومی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از آمادگی جهاددانشگاهی استان برای همکاری با دستگاه‌های اجرایی استان سمنان در بخش‌های آموزشی، پژوهشی، اشتغال‌زایی، فرهنگی، رسانه‌ای و... خبر داد.
لزوم عضویت جهاددانشگاهی در کارگروه‌ها و شوراهای استانی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، حسن رهایی نیز در نشست با معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان مجموعه‌ای چابک، جوان و توانمند است.

وی ضمن ارائه گزارشی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این نهاد انقلابی در استان افزود: در حال حاضر جهاددانشگاهی علاوه بر سمنان در شهرستان‌های دامغان و مهدیشهر نیز امکان ارائه خدمت را دارد اما متاسفانه به دلیل نبود فضای اداری این امکان در شهرستان‌های شاهرود و گرمسار فراهم نیست که انتظار می‌رود با تامین یک مکان مناسب در این شهرستان‌ها، زمینه خدمات‌دهی نهادانقلابی جهاددانشگاهی به مردم این شهرستان‌ها نیز فراهم شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان خواستار بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت جهاددانشگاهی استان شد و تصریح کرد: عضویت جهاددانشگاهی در کارگروه‌ها و شوراهای مختلف می تواند بیش از پیش زمینه را برای خدمات‌دهی بهتر این نهاد در استان فراهم کند.

دکتر رهایی با گلایه از عدم برون‌سپاری طرح‌ها به این نهاد انقلابی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود که دستگاه‌های اجرایی در استان در برون‌سپاری طرح‌های خود توجه ویژه‌ه‌تری به جهاددانشگاهی استان داشته باشند.

وی با اشاره به خدمات متنوع جهاددانشگاهی در حوزه های فرهنگی و رسانه‌ای گفت: خدمات دهی در این بخش‌ها هزینه‌زا است و جهاددانشگاهی با صرف هزینه از درآمد دیگر بخش‌ها، چراغ فعالیت در حوزه های فرهنگی و رسانه‌ای را روشن نگه داشته است.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان با اشاره به برنامه های این نهاد انقلابی برای راه‌اندازی مرکز نوآوری در جهاددانشگاهی سمنان گفت: فعالیت در این بخش‌ها معمولا در سال‌های ابتدایی درآمدزا نیست با این وجود جهاددانشگاهی با جذب اعتبارات خوبی در صدد راه‌اندازی این مرکز است.

وی از پیشرفت فیزیکی 90درصدی شعبه پژوهشکده رویان در مهدیشهر، خبر داد و گفت: مرکز تحقیقات سرطان مبتنی بر فرد، مرکز اصلاح به‌نژاد با تکیه بر دام‌های سبک، مرکز مطالعات کویر، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و...از مهمترین طرح‌های در دست پیگیری جهاددانشگاهی در استان سمنان هستند.

رهایی از تمرکز آموزش‌های این نهاد بر آموزش‌های اشتغال‌محور و تخصصی خبر داد و اضافه کرد: جهاددانشگاهی در استان از کادری جوان و متخصص در بخش‌های مختلف برخوردار است و می‌کوشد با بهره‌گیری از نیروهای خوش‌فکر و کارآمد یاری‌گر نهادها و سازمان‌های مختلف در استان باشد.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی استان سمنان در حوزه های پژوهشی و افکارسنجی نیز از توانمندهای قابل توجهی برخوردار است گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی نیز یکی از طرح‌های در حال اجرای استان است که با همکاری جهاددانشگاهی و اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان در حال اجرا است و تاکنون بیش از 3000نفر در آن ثبت‌نام کردند.

رهایی از استقبال فراگیران از دوره‌های آموزشی جهاددانشگاهی استان خبر داد و گفت: آموزش‌های پزشکی جهاددانشگاهی و خصوصا آموزش های کمک پرستاری در دوره شیوع کروناویروس، کمک بسیار خوبی به تامین نیروی انسانی در این بخش کرد که با توجه به نیاز کشور در ایام کووید19، خلاءهایی هم در این حوزه در کشور وجود داشت.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از برپایی مسابقات مناظره های دانشجویی به عنوان یکی از طرح های موفق این نهاد نام برد و اظهار کرد: جهاددانشگاهی با برپایی این مسابقات به دنبال  فرهنگ‌سازی و توسعه گفت‌وگوی منطقی و اخلاق‌محور و ارائه یک الگوی مبتنی بر آموزه های اسلامی است.

وی با بیان اینکه تاکنون پنج دوره از این مسابقات در استان برگزار شده افزود: متاسفانه علی‌رغم نیاز جدی جامعه به توسعه فرهنگ گفت‌وگو و مناظره، اقبال مراکز دانشگاهی به این مسابقات آنگونه که انتظار می‌رفته نبوده است این در حالی است که بسترسازی برای گفت‌وگوی بین جامعه و حاکمیت و توسعه فرهنگ مناظره مبتنی بر آموزه های اسلامی می‌تواند به اقناع افکار عمومی کمک شایانی کند.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان سمنان استان سمنان سمنان


نظر شما :