موفقترین واحدهای جهاددانشگاهی از منظر معاون جهاد دانشگاهی
جوانسازی جمعیت با درمان جمعیت ۲۰درصدی نابارورها/ جهاددانشگاهی نهادی کمهزینه اما پربهره
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، دکتر عیسی علیزاده در آیین تودیع و معارفه روسای پیشین و جدید جهاددانشگاهی استان اظهار کرد: ما در جهاددانشگاهی کشور آمادگی لازم را برای حمایت از جهاددانشگاهی استان سمنان داریم.
وی از داشتن هدفگذاری و افق و چشمانداز پیش رو به عنوان یکی دیگر از ویژگیهای واحدهای موفق جهاددانشگاهی در سراسر کشور نام برد و اضافه کرد: جهاددانشگاهی در این دوره میکوشد با برنامهریزی جامع و تدوین سیاست های فرابخشی به رشد و توسعه بیش از پیش این نهاد انقلابی کمک کند.
این عضو ارشد جهاددانشگاهی با اشاره به وجود همدلی بالا در بین نیروهای جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: ما در بین نهادها و سازمانهای کشور از معدود نهادهایی هستیم که به جای استفاده از واژه کارمند از واژه "عضو" برای همکاران استفاده میکنیم چرا که همه ما خود را عضوی از این خانواده بزرگ میدانیم.
وی تصریح کرد: هر نهادی که می خواهد موفق شود باید همه اعضای آن، فارغ از پست و شغل و جایگاه سازمانیشان در آن نقشآفرینی کنند و اعضای جهاددانشگاهی در سراسر کشور از چنین ویژگی برخوردارند.
معاون جهاد دانشگاهی کشور با اذعان به اینکه فضای حاکم بر جهاددانشگاهی فضای بازی است ادامه داد: توصیه ما به همکاران در استانها این است که اجازه دهید نیروها و اعضای جهاددانشگاهی "حرف" بزنند در مجموعه جهاد باید فضای باز گفتوگو و بحث و انتقاد وجود داشته باشد.
جهاددانشگاهی نهادی کمهزینه اما پربهره
علیزاده با اشاره به نگاه متفاوت مقام معظم رهبری به جهاددانشگاهی افزود: ما همچنان که مقام معظم رهبری نیز فرمودند، نهاد مقدس جهاددانشگاهی را یک فرهنگ میدانیم. ما نه تنها فعالیتهای آموزشی، فرهنگی و اجتماعی بلکه حتی فعالیتهای پژوهشی و علمی جهاددانشگاهی را نیز در راستای فعالیتهای فرهنگی ارزیابی میکنیم چرا که اینگونه فعالیتها نیز منجر به اعتمادسازی و امیدآفرینی در جامعه میشود.
وی با بیان اینکه همه فعالیتهای جهاددانشگاهی بر پایه فرهنگ ایرانی اسلامی استوار است ادامه داد: این نهادمقدس در این چند دهه منشا خدمات شایانی برای کشور و نظام بوده است.
معاون هماهنگی و امور مجلس جهاد دانشگاهی با اشاره به پایان دوره خدمت رئیس پیشین جهاددانشگاهی استان در مصدر ریاست این نهاد گفت: پایان مدیریت در جهاددانشگاهی به معنای پایان مسوولیت نیست. مسوولیت همه ما در جهاددانشگاهی همیشگی است.
وی با اذعان به اینکه جهاددانشگاهی نهادی کمهزینه اما پربهره است اضافه کرد: شرایط امروز کشور به گونهلای است که نهادهایی همچون جهاددانشگاهی میتوانند در آن منشا اثرات زیادی باشند.
علیزاده با اشاره به برخورداری این نهاد انقلابی از بیش از 2000عضو هیات علمی اظهار کرد: جهاددانشگاهی از پشتوانه علمی و پزوهشی بسیار ارزندهای برخوردار است.
وی از وجود معتبرترین مرکز رصد و افکارسنجی کشور در جهاددانشگاهی به عنوان یک سرمایه مهم نام برد و گفت: امروزه نمیتوان بدون توجه به افکارسنجی و نظرسنجی تصمیمگیری کرد لذا باید مبتنی بر افکارسنجی به حل مسائل کشور و استان پرداخت.
وی خواستار اعتماد بیشتر به افکارسنجی های این نهاد انقلابی شد و گفت: جهاددانشگاهی با تجربه 18 ساله افکارسنجی و نظرسنجی، تنها نهادی است که یک روز قبل از انتخاباتها، نتایج انتخابات را اعلام و یا درصد مشارکت را با کمترین انحراف ممکن اعلام میکند.
وی تصریح کرد: جهاددانشگاهی امروز با بهرهمندی از نسل چهارم آموزشی از توانمندی بسیار بالایی برخوردار است و انتظار میرود دستگاههای استانی از این ظرفیتها بهرهمندی بیشتری بگیرند.
معاون هماهنگی و امور مجلس جهاد دانشگاهی از وجود چندین پژوهشگاه و پژوهشکده مهم در جهاددانشگاهی به عنوان یک ظرفیت کمنظیر نام برد و گفت: جهاددانشگاهی همواره همسو با نظام و در راستای حمایت از دولتها گام برداشته است چرا که جهاددانشگاهی خود را بازویی توانمند برای مسوولان نظام و دولت میداند.
جوانسازی جمعیت با کمک به درمان جمعیت 20درصدی نابارورها
وی با اشاره به تاکیدات رهبری معظم انقلاب در خصوص لزوم جوانسازی جمعیت تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 20درصد زوجهای ایرانی نابارور هستند و کمک به بارورسازی این زوجها تا حدودی میتواند مشکل جمعیت را در کشور ما مرتفع کند.
وی با بیان اینکه متاسفانه جهاددانشگاهی نتوانسته در درمان ناباروری از تعرفه های دولتی بهرهمند شود گفت: 50درصد درمان ناباروری در کشور بر دوش جهاددانشگاهی است لذا استفاده از تعرفه های دولتی و اعطای یارانه دولتی به این بخش می تواند بخش مهمی از مشکلات کشور در حوزه جمعیتی را حل کند.
علیزاده میزان موفقیت درمان ناباروری در جهاددانشگاهی را 45 تا 50درصد ارزیابی و تصریح کرد: به نظر میرسد که اگر حمایت جدی از جهاددانشگاهی و حوزه درمان ناباروری آن صورت گیرد در یک بازه 4 تا 5 ساله میتوان بخش مهمی از معضل ناشی از پیری جمعیت را حل و زمینه جوانسازی جمعیت را فراهم کرد.
وی خواستار اعطای تعرفه های دولتی به درمان ناباروری در حوزه های مرتبط با جهاددانشگاهی شد و گفت: انجام درمانها با تعرفه دولتی بستر را برای بهره گیری جمعیت بیشتری از ظرفیت های بالای جهاددانشگاهی در این حوزه فراهم میکند.
معاون هماهنگی و امور مجلس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه اعضای جهاددانشگاهی با جان و دل در حوزه درمان ناباروری کار میکنند افزود: جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف پژوهشگران دغدغهمند و متعهدی دارد.
وی با اشاره به اقدامات جهاددانشگاهی در استان گفت: در استان سمنان قرار است هم در حوزه درمان سرطان و خصوصا سرطانهای مرتبط با زنان و هم در حوزه درمان ناباروری چه در بخش انسانی و چه در حوزه بهنژاد دامی اقدامات شاخصی صورت گیرد و لذا همکاران ما نیازمند حمایت از سوی مسوولان استانی هستند. ما نیز در جهاددانشگاهی کشور آماده هرگونه همکاری و حمایت و پشتیبانی در این بخشها هستیم.
نظر شما :