با همکاری جهاددانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی سمنان انجام می شود؛
راه اندازی کلینیک درمان زخم دیابت و درمانگاه ناباروری در استان سمنان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، علی منصفی راد در نشست با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سمنان با اعلام این خبر گفت: با پیگیری ها و رایزنی های متعدد، مجوز راه اندازی درمانگاه ناباروری و کلینیک درمان زخم دیابت از سوی کارگروه پزشکی جهاددانشگاهی کشور برای استان سمنان اخذ شده است.
وی با اشاره به یکی از مصوبات مهم سفر ریاست جمهوری به استان سمنان در خصوص راه اندازی مرکز درمان ناباروری در استان، تأکید کرد: جهاددانشگاهی در این زمینه آمادگی دارد تا دانش فنی و تخصص لازم در این حوزه را از سوی پژوهشگاه رویان ، پژوهشکده ابن سینا و پژوهشکده زخم جهاددانشگاهی به استان منتقل شود.
سرپرست جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: طی سال های گذشته و از مصوبات دوره های قبلی سفر ریاست جمهوری به استان سمنان، عملیات اجرایی این پروژه در منطقه دربند شهرستان مهدیشهر آغاز شده است و در همین راستا تلاش شد تا مجوز درمانگاه ناباروری و درمان زخم دیابت نیز اخذ شود.
منصفی راد اضافه کرد: در تلاش هستیم انشاءالله مرکز جامع سلامت زنان در حوزه درمان ناباروری، سرطان های زنان، سقط های مکرر و... را در استان سمنان راه اندازی کنیم، دانش فنی لازم در مجموعه جهاددانشگاهی کشور فراهم است و آمادگی داریم طبق توافق و همکاری چندجانبه بین جهاددانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی سمنان طرح ها و پروژه های درمانی در استان اجرا شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز در این نشست گفت: اجرای موفق طرح راه اندازی مرکز درمان ناباروری در استان سمنان که یکی از مصوبات مهم سفر رئیس جمهور به استان است نیازمند همکاری، هم افزایی و اجماع در این بخش است و از همه ظرفیت ها و توانمندی های جهاددانشگاهی در این راستا استفاده خواهیم کرد.
کامران قدس از آمادگی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان با جهاددانشگاهی استان برای راه اندازی کلینیک درمان زخم و درمانگاه ناباروری در استان خبر داد و گفت: مساعدت و همکاری لازم در این بخش انجام می شود تا انشاءالله این دو مرکز برای جهاددانشگاهی در استان ثبت شود و مردم عزیز از خدمات تخصصی جهاددانشگاهی در این حوزه بهره ببرند.
وی همچنین افزود: امیدواریم بتوانیم از دانش و تخصص جهاددانشگاهی در حوزه تشخیص و درمان ناباروری در استان سمنان استفاده کنیم، ظرفیت و توانمندی خوبی در این بخش در پژوهشگاه رویان و سایر پژوهشکده ها و مراکز جهاددانشگاهی وجود دارد.
نظر شما :