همکاری مشترک پژوهشی و آموزشی جهاددانشگاهی سمنان و شرکت آلومینای ایران

۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۶:۵۴ کد : ۴۲۳۵۲ عمومی تاپ خبر پژوهشی و فناوری
در نشست مشترک سرپرست جهاددانشگاهی استان سمنان و معاون توسعه و بهره برداری معادن شرکت آلومینای ایران ابعاد مختلف همکاری مشترک پژوهشی و آموزشی بین دو مجموعه بررسی شد.
همکاری مشترک پژوهشی و آموزشی جهاددانشگاهی سمنان و شرکت آلومینای ایران

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، معاون توسعه و بهره برداری معادن شرکت آلومینای ایران در این نشست گفت: از همکاری‌ مشترک پژوهشی و آموزشی با جهاددانشگاهی استان سمنان استقبال می کنیم.

عبدالله شه بخش بر ضرورت تربیت نیروی معدنی متخصص بومی در استان تاکید و کرد و گفت: با توجه به غنای بالای معدنی در استان، تربیت نیروهای بومی از سوی جهاددانشگاهی می‌تواند به توسعه پایدار در استان کمک کند.

وی از سمنان به عنوان دومین استان کشور از نظر معادن بوکسیت نام برد و از آمادگی دستگاه متبوع خود برای همکاری پژوهشی با جهاددانشگاهی خبر داد و گفت: آمادگی داریم زمینه بازدید همکاران پژوهشی شما از خط تولید و عرصه های معدنی را فراهم کنیم. علاوه بر این در حوزه آینده پژوهی مشاغل نیز آماده همکاری‌های مشترک با جهاددانشگاهی استان هستیم.

معاون توسعه و بهره برداری معادن شرکت آلومینای ایران در بخش دیگری به زمینه‌های همکاری با جهاددانشگاهی پرداخت و گفت: البته در سطح ملی تفاهمنامه‌هایی با جهاددانشگاهی منعقد شده است اما با توجه به نیازهای آموزشی به تربیت نیروی متخصص در استان آماده همکاری با جهاددانشگاهی در استان هستیم.

شه بخش با اشاره به توانمندی‌های جهاددانشگاهی استان در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فناورانه از آمادگی مجموعه خود برای توسعه همکاری‌ها با این نهاد انقلابی خبر داد.

جامعه نخبگان ایسنا را چشم و گوش جامعه می‌داند

وی با اشاره به فعالیت‌های رسانه‌ای جهاددانشگاهی در کشور از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) به عنوان رسانه‌ای موفق نام برد و گفت: ایسنا از جمله رسانه‌هایی است که رویکرد تخصصی‌تری به بخش‌های مختلف دارد و از همین رو است که این رسانه از سوی جامعه نخبگان کشور به عنوان رسانه‌ای موفق و اثرگذار پذیرقته شده است.

شه‌بخش با بیان اینکه ایسنا نشان داده که نگاه غرض‌ورزانه ندارد عنوان کرد: بزرگترین سرمایه ایسنا این است که جامعه نخبگان در کشور به این رسانه به عنوان چشم و گوش جامعه نگاه می‌کنند.

عضو هیئت مدیره آلومینا ایران با اشاره به پهنه‌های معدنی متعدد در استان بر ضرورت تربیت نیروهای متخصص بومی در حوزه معدنی تاکید و خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی استان می‌تواند در این بخش به ما کمک کند، با توجه به غنای بالای معدنی در استان، تربیت نیروهای بومی از سوی جهاددانشگاهی می‌تواند به توسعه پایدار در استان کمک کند.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی رسانه جهاددانشگاهی سمنان معدن صنعت و معدن استان سمنان سمنان


نظر شما :