رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان فرارسیدن روز مجلس را به نمایندگان استان سمنان تبریک گفت

۱۰ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۸ کد : ۵۱۱۹۷ عمومی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان با حضور در دفتر نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه، فرارسیدن دهم آذر، روز مجلس شورای اسلامی را تبریک گفت.

علی منصفی راد عصر روز گذشته در نشست صمیمی با دکتر عباس گلرو، با گرامیداشت مجاهدت ها، یاد و خاطره شهید آیت الله مدرس و سایر شهدای مجلس شورای اسلامی، فرارسیدن این روز را به وی و سایر نمایندگان استان تبریک گفت.

وی روحیه انقلابی و مطالبه گری را از مهمترین ویژگی های نمایندگان مردم استان سمنان در دور یازدهم مجلس شورای اسلامی دانست و از پیگیری های متعدد دکتر گلرو و سایر نمایندگان برای اجرای طرح ها و پروژه های جهاددانشگاهی استان سمنان تقدیر و تشکر کرد.

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه نیز در این نشست از فعالیت ها و خدمات ارزشمند جهاددانشگاهی سمنان و اجرای طرح های علمی، آموزشی، پژوهشی و فناورانه در جهت توسعه حوزه انتخابیه و استان سمنان تقدیر و تشکر کرد و بر ضرورت حمایت دستگاه های اجرایی استان از این مجموعه انقلابی تأکید کرد.

کلید واژه ها: سمنان استان سمنان نماینده مجلس مجلس جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی سمنان جهاددانشگاهی استان سمنان