تجلیل از برترین های مسابقات فرهنگی ورزشی مراکز علمی کاربردی استان سمنان

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۸ کد : ۵۶۶۸۰ آموزشی عمومی تاپ خبر
در مراسمی از برترین های مسابقات فرهنگی ورزشی مراکز علمی کاربردی استان سمنان در بخش مدرسین و کارکنان و دانشجویان تجلیل شد.
تجلیل از برترین های مسابقات فرهنگی ورزشی مراکز علمی کاربردی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، در این مراسم که به میزبانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان و با حضور رئیس جهاددانشگاهی استان، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان سمنان برگزار شد، از 19 نفر از برترین های مسابقات فرهنگی و ورزشی مراکز علمی کاربردی استان سمنان تجلیل شد.

در این مراسم از تعداد 13 نفر از دانشجویان مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی، مرکز روستا، نیروی انتظامی، پالنده صاف و شهرداری بیارجمند، مدرسین و کارکنان مراکز علمی کاربردی استان، 3 نفر از اساتید مراکز علمی کاربردی استان و 3 نفر از برگزیدگان مسابقات پیامکی تجلیل شد.

مسابقات فرهنگی ورزشی مراکز علمی کاربردی استان سمنان سال گذشته، همزمان با روز دانشجو به میزبانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار شده بود.

کلید واژه ها: مراکز علمی کاربردی کاربردی جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی سمنان جهاددانشگاهی استان سمنان استان سمنان سمنان علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان دانشگاه جامع علمی کاربردی