دهمین شماره ماهنامه خبری جهاددانشگاهی استان سمنان منتشر شد

۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۳ کد : ۵۹۰۹۸ عمومی تاپ خبر
دهمین شماره ماهنامه خبری جهادنیوز، با نگاهی به اخبار، رویدادها، فعالیت ها و اقدمات جهاددانشگاهی استان سمنان در خرداد ماه ۱۴۰۲ منتشر شد.
دهمین شماره ماهنامه خبری جهاددانشگاهی استان سمنان منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، خبرنامه الکترونیکی جهاددانشگاهی استان سمنان به صورت ماهانه و با هدف اطلاع رسانی و معرفی بیشتر فعالیت های علمی، پژوهشی، تحقیقاتی، آموزشی و فرهنگی جهاددانشگاهی استان سمنان در جامعه و همچنین در بین مسوولان منتشر می شود.

انعکاس خدمات، فعالیت ها و اقدامات شاخص جهاددانشگاهی در سطح استان سمنان نیز از دیگر اهداف انتشار این خبرنامه است، در دهمین شماره این ماهنامه خبری، مهمترین اخبار، رویداد ها، فعالیت ها و برخی از اقدامات شاخص جهاددانشگاهی استان سمنان در خرداد ماه 1402 مرور شده است.

دهمین شماره خبرنامه جهاددانشگاهی استان سمنان در ذیل قابل مشاهده و دانلود است.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان سمنان استان سمنان سمنان خبرنامه خبرنامه جهاددانشگاهی استان سمنان جهادنیوز جهاددانشگاهی سمنان