در نشست با پروفسور سیف علیان دانشمند حوزه مهندسی بافت مقیم کشور انگلستان بررسی شد؛

پیگیری راه اندازی مرکز تجاری سازی نانوتکنولوژی و پزشکی بازساختی جهاددانشگاهی استان سمنان

دومین نشست رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان با پروفسور اسکندر(الکس) سیف علیان، دانشمند، پژوهشگر و کارآفرین حوزه مهندسی بافت مقیم کشور انگلستان برای راه اندازی مرکز تجاری سازی نانوتکنولوژی و پزشکی بازساختی جهاددانشگاهی استان سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، در این نشست زمینه های همکاری طرفین و محورهای فعالیت و همکاری مشترک برای راه اندازی مرکز تجاری سازی نانوتکنولوژی و پزشکی بازساختی جهاددانشگاهی استان سمنان بررسی شد.

گفتنی است این همکاری در راستای طرح ملی همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور و با حمایت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام می شود.

در همین راستا و با هدف انتقال دانش فنی و همچنین بهره مندی از تجارب ارزشمند نخبگان علمی، اردیبهشت ماه امسال توافق نامه ای بین جهاددانشگاهی سمنان با پروفسور سیف علیان، دانشمند ایرانی مقیم کشور انگلستان منعقد شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی سمنان مرکز اصلاح نژاد مرکز به نژاد دامی سمنان جهاددانشگاهی سمنان جهاددانشگاهی استان سمنان استان سمنان