رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان منصوب شد

۱۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۴ کد : ۶۰۳۹۹ آموزشی عمومی تاپ خبر
در حکمی از سوی رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان منصوب شد.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، در حکمی از سوی دکتر محمدعلی گودرزی، رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور، خانم حوریه عربیان به مدت 4 سال، به عنوان رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: نظر به تخصص و تعهد جنابعالی و به استناد نامه واحد استانی سمنان مبنی بر اعلام موافقت کمیته انتصاب دانشگاه جامع علمی کاربردی، به موجب این ابلاغ، برای مدت 4 سال به سمت رئیس مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی سمنان به صورت تمام وقت و موثر منصوب می شوید.

گودرزی در ادامه آورده است: امید است با استعانت از خداوند متعال، در انجام امور محوله موفق و موید باشید.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاددانشگاهی علمی کاربردی جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی سمنان سمنان جهاددانشگاهی استان سمنان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان دانشگاه جامع علمی کاربردی