توسط جهاددانشگاهی استان سمنان برگزار شد؛

برگزاری آزمون استخدامی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در استان سمنان

۳۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۵ کد : ۶۲۵۵۶ آموزشی عمومی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از برگزاری آزمون سراسری استخدامی سازمان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، حساب ۱۰۰ امام(ره) همزمان با سراسر کشور در این استان خبر داد
برگزاری آزمون استخدامی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در استان سمنان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، علی منصفی راد امروز 31 شهریورماه در جمع خبرنگاران گفت: آزمون استخدامی سازمان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، حساب 100 امام خمینی(ره)، صبح امروز، جمعه 31 شهریورماه همزمان با سراسر کشور توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی افزود: این آزمون در استان سمنان در حوزه امتحانی مرکز آزمون جهاددانشگاهی سمنان برگزار شد، که 229 نفر از سراسر استان در این آزمون به رقابت پرداختند.

مدیر مرکز آزمون جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: این آزمون به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سمنان برگزار شد.

منصفی راد اضافه کرد: در این آزمون استخدامی، 170 نفر آقا و 59 نفر خانم به رقابت پرداختند.

وی یادآور شد: فرایند ثبت نام از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرس https://hrtc.ir  انجام شد و نتیجه آزمون نیز از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام می شود.

کلید واژه ها: آزمون آزمون جهاددانشگاهی استان سمنان جهاددانشگاهی مرکز آزمون جهاددانشگاهی سمنان آزمون استخدامی جهاددانشگاهی سمنان جهاددانشگاهی استان سمنان بنیاد مسکن مرکز آزمون