انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و اداره کل امور مالیاتی استان سمنان

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۳ کد : ۶۲۸۹۵ آموزشی عمومی تاپ خبر
پیش از ظهر امروز، دوشنبه ۱۰ مهرماه، در جلسه ای با حضور رئیس جهاددانشگاهی استان و مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان، تفاهم نامه همکاری در بخش های مختلف امضا و تبادل شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و اداره کل امور مالیاتی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان گفت: نظر به توانمندی های موجود این تفاهم نامه همکاری با هدف توسعه وارتقاء سطح همکاری ها درتمام زمینه های علمی، تحقیقاتی،آموزشی و فرهنگی با در نظر گرفتن توافقات وتعهدات طرفین پیرامون امکانات وظرفیت های موجود منعقد شد.

علی منصفی راد افزود: همکاری در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، همکاری درزمینه نیاز سنجی آموزشی و برگزاری دوره های عمومی وتخصصی، برگزاری مشترک همایش ها، کارگاههای آموزشی و اجرای طرح های نظر سنجی و افکارسنجی درخصوص خدمات وفعالیتهای اداره کل مالیاتی از جمله موضوعات مهم این تفاهم نامه همکاری است.

وی ادامه داد: برگزاری وتدوین دوره های آموزشی عمومی وتخصصی به منظور توانمند سازی کارکنان اداره کل امور مالیاتی، برگزاری دوره های آموزشی ( زبان خارجه – کامپیوتر – پزشکی ) برای کارکنان اداره کل و خانواده آنها، همکاری جهت برگزاری نمایشگاههای موقت ودائمی، انجام طرح های نظرسنجی وافکارسنجی، همکاری درجهت تدوین ،تالیف ونشر مجلات و پوشش خبری و همکاری رسانه ای فعالیتهای شاخص اداره کل امور مالیاتی و... از جمله سایر موضوعات این تفاهم نامه همکاری است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی سمنان جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان سمنان تفاهم نامه تفاهم نامه همکاری امورمالیاتی استان سمنان سمنان