برگزاری دو آزمون استخدامی توسط جهاددانشگاهی در استان سمنان

۲۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۶ کد : ۶۳۳۲۱ آموزشی عمومی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از برگزاری آزمون سراسری استخدامی وزارت آموزش و پرورش و سازمان ملی استاندارد ایران همزمان با سراسر کشور در این استان خبر داد
برگزاری دو آزمون استخدامی توسط جهاددانشگاهی در استان سمنان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، علی منصفی راد امروز 22 مهرماه گفت: آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشته های شغلی مربی امور آموزش معلولین صبح جمعه 21 مهرماه همزمان با سراسر کشور توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی افزود: همچنین همزمان با سراسر کشور، آزمون استخدامی سازمان ملی استاندارد ایران به منظور انتخاب کارشناس رسمی استاندارد(اشخاص حقیقی) نیز در مرکز آزمون جهاددانشگاهی استان سمنان برگزار شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: این دو آزمون در استان سمنان در حوزه امتحانی مرکز آزمون جهاددانشگاهی سمنان برگزار شد، که 56 نفر از سراسر استان در این آزمون به رقابت پرداختند.

منصفی راد یادآور شد: فرایند ثبت نام از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرس https://hrtc.ir  انجام شد و نتیجه آزمون نیز از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام می شود.

کلید واژه ها: استان سمنان سمنان جهاددانشگاهی سمنان جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان سمنان آزمون استخدامی مرکز آزمون