بازدید مدیرکل دفتر نیازسنجی و پروژه یابی آموزشی جهاددانشگاهی کشور از مراکز آموزشی جهاددانشگاهی سمنان

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۸ کد : ۶۳۸۷۳ آموزشی عمومی تاپ خبر
مدیرکل دفتر نیازسنجی و پروژه یابی آموزشی جهاددانشگاهی کشور در سفر یک روزه یه سمنان، از مراکز آموزشی جهاددانشگاهی استان سمنان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، در این بازدید که عصر روز گذشته اول آبان ماه، انجام شد، احمدحسین سلگی، مدیرکل دفتر نیازسنجی و پروژه یابی آموزشی جهاددانشگاهی کشور به اتفاق علی منصفی راد، رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از مرکز آموزش تخصصی،  مرکز آموزش زبان انگلیسی، مرکز آموزش شغلی و مهارت حرفه ای، مرکز آموزش کارکنان دستگاه های اجرایی، مرکز آموزش پزشکی و... جهاددانشگاهی استان سمنان بازدید کرد.

وی همچنین با حضور در کانون ارزیابی شایستگی جهاددانشگاهی استان سمنان، از نزدیک روند برگزاری ارزیابی شغلی و مصاحبه قبول شدگان آزمون استخدامی اداره کل امور مالیاتی استان سمنان را بازدید کرد.

کلید واژه ها: سمنان استان سمنان جهاددانشگاهی استان سمنان جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی سمنان دوره آموزشی برگزاری دوره آموزشی