معرفی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان به عنوان مرکز برتر کشوری

۰۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۴ کد : ۶۷۸۶۳ آموزشی عمومی تاپ خبر
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان در ارزیابی مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور، رتبه برتر را کسب کرد.
معرفی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان به عنوان مرکز برتر کشوری

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی سمنان، در ارزیابی انجام شده در بین مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کشور، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان توانست رتبه سوم را کسب کند.

در ارزیابی صورت گرفته در بخش‌های آموزش، پژوهش، فرهنگی، کارآفرینی، فناوری، مالی، مدرسان، گسترش و نظارت، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان در بین 42 مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور رتبه سوم را کسب کرد.

مهدی باصولی سرپرست مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور با اهداء لوحی از فعالیت ها و عملکرد مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان تقدیر کرد.

در لوح ارسالی آمده است: سربلندی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرهون تلاش پرشور، مجدانه و کارآمدی همکارانی است که همه ی توان، مهارت، تخصص و تعهد خود را برای رسیدن به اهداف موسسه آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی به کار بسته اند و انجام وظایف خود را با وجدان کاری، صداقت و خدمت به مردم، سرلوحه ی خویش قرار داده و برای جلب رضایت خدا و خلق خدا تلاش کرده اند.

وی در ادامه آورده است: مراتب قدردانی و سپاس خود را بابت تلاش در انجام امور محوله ابراز می نمایم، امید است با استعانت از درگاه الهی، شاهد موفقیت های روز افزون جنابعالی و مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان باشیم.

کلید واژه ها: علمی کاربردی آموزش علمی کاربردی مرکز آموزش علمی کاربردی علمی آموزش علمی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان جهاددانشگاهی سمنان جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان سمنان استان سمنان سمنان