همزمان با هفته جوان انجام شد؛

انتخاب جهادگر جهاددانشگاهی سمنان به عنوان جوان برتر استان

۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۰ کد : ۶۸۸۵۰ عمومی تاپ خبر
در مراسمی با حضور مسوولین، جهادگر جوان جهاددانشگاهی سمنان به عنوان جوان برتر استان سمنان انتخاب و تجلیل شد.
انتخاب جهادگر جهاددانشگاهی سمنان به عنوان جوان برتر استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، همزمان با فرارسیدن ولادت حضرت علی اکبر(ع) و هفته جوان، شب گذشته اول اسفند ماه جشنواره جوانان برتر ایران زمین و تجلیل از کارکنان جوان دستگاه های اجرایی استان سمنان با حضور جمعی از مدیران و مسوولین استانی برگزار شد.

در این مراسم که معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان، رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان، مدیرکل ورزش و جوانان استان، رئیس دانشگاه سمنان، مسوول نهاد رهبری در دانشگاه سمنان و جمع دیگری از مسوولین حضور داشتند، مژگان السادات طاهری، از اعضای جهاددانشگاهی استان سمنان به عنوان جوان برتر استان سمنان انتخاب و تجلیل شد.

گفتنی است در این جشنواره که به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع) و هفته جوان برگزار شد، از 40 نفر از کارکنان جوان دستگاه های اجرایی استان سمنان و تعدادی از جوانان فعال و برتر در محورها و موضوعات 10 گانه از قبیل قرآنی، ادبیات، فیلم، موسیقی، ورزش، کارآفرینی، دانش بنیان، کنشگر فعال رسانه و فضای مجازی، فعال اجتماعی،  و فعال جهادی تجلیل شدند.

کلید واژه ها: سمنان استان سمنان جوان هفته جوان جهاددانشگاهی سمنان جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان سمنان