توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی سمنان انجام شد؛

برگزاری آزمون سراسری استخدامی شهرداری های استان سمنان

۱۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۶ کد : ۷۲۰۹۷ آموزشی عمومی تاپ خبر
مدیر مرکز آزمون جهاددانشگاهی استان سمنان از برگزاری آزمون استخدامی کشوری جذب نیروی قراردادی کار معین شهرداری های استان سمنان توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی سمنان در این استان خبر داد.
برگزاری آزمون سراسری استخدامی شهرداری های استان سمنان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، علی منصفی راد امروز 10 خرداد گفت: آزمون استخدامی جذب نیروی قراردادی کار معین شهرداری های استان سمنان، صبح امروز، همزمان با سراسر کشور و با حضور هزار و 76 داوطلب در استان سمنان برگزار شد.

وی با بیان اینکه این آزمون در استان سمنان در یک حوزه امتحانی سمنان برگزار شد، افزود: یک هزار و 76 نفر از شهرستان های سمنان، مهدیشهر، سرخه، گرمسار، آرادان، دامغان، شاهرود و میامی در حوزه امتحانی سمنان به رقابت پرداختند.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: این آزمون به منظور تأمین نیروی انسانی و بکارگیری نیروی قراردادی کار معین شهرداری های استان سمنان برگزار شد که از این تعداد، 633 نفر از داوطلبان آقا و 443 نفر نیز خانم بودند.

منصفی راد یادآور شد: فرایند ثبت نام شامل اطلاعیه، ثبت نام و... از حدود 3 ماه گذشته از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرس https://hrtc.ir انجام شد و نتیجه آزمون نیز از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام می شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان نیز در بازدید از حوزه امتحانی این آزمون، روند برگزاری آزمون استخدامی در استان را مطلوب ارزیابی کرد و از تلاش ها و زحمات کارکنان جهاددانشگاهی استان در جهت برگزاری منظم این آزمون استخدامی تقدیر کرد.

محمد حمیدی افزود: در آزمون استخدامی سراسری جذب نیروی قراردادی کار معین شهرداری های استان، حدود 1076 داوطلب شرکت کردند و سهمیه جذب استان سمنان در این آزمون 96 نفر است.

وی ادامه داد: این آزمون استخدامی به منظور جذب نیروی قراردادی کار معین در 28 رشته شغلی شامل آرشیتکت، بازرس حسابدار، حسابرس، کاردان آتش‌نشان، کاردان راه و ساختمان، کارشناس اصلاح نباتات و زراعت، کارشناس امور اداری، کارشناس امور باغبانی، کارشناس امور حمل و نقل، کارشناس امور فرهنگی، کارشناس برنامه و بودجه، کارشناس آتش‌نشان، کارشناس بهداشت محیط، کارشناس تحلیلگر سیستم، کارشناس ثبت اسناد و املاک، کارشناس حقوقی، کارشناس روابط عمومی، کارشناس شهرسازی، کارشناس محیط زیست، کارشناس مطالعات اقتصادی، کارگزین، مأمور حراست، متصدی امور دفتری، مسئول خدمات مالی، مهندس تأسیسات و مهندس مکانیک برگزار شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان اضافه کرد: شرکت کنندگان پس از کسب حد نصاب نمره در آزمون کتبی و مصاحبه، در 15 شهرداری استان سمنان مشغول به کار می شوند.

کلید واژه ها: سمنان استان سمنان آزمون آزمون استخدامی شهرداری معاون عمرانی استاندار استانداری سمنان جهاددانشگاهی سمنان مرکز آزمون جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان سمنان