برگزاری همزمان دو آزمون استخدامی توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی استان سمنان

۱۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۲ کد : ۷۲۱۱۳ آموزشی عمومی تاپ خبر
مدیر مرکز آزمون جهاددانشگاهی استان سمنان از برگزاری همزمان دو آزمون استخدامی کشوری توسط این مرکز آزمون در استان سمنان خبر داد.
برگزاری همزمان دو آزمون استخدامی توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، علی منصفی راد امروز 11 خرداد گفت: آزمون استخدامی بانک توسعه صادرات و همچنین آزمون استخدامی شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید همزمان با سراسر کشور در جهاددانشگاهی استان سمنان برگزار شد.

وی با بیان اینکه این دو آزمون در یک حوزه امتحانی سمنان برگزار شد، افزود: تعداد 174 نفر شامل 79 آقا و 95 خانم در آزمون استخدامی بانک توسعه صادرات و تعداد 35 نفر شامل 30 نفر آقا و 5 نفر خانم در آزمون استخدامی شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید به رقابت پرداختند.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: سهمیه جذب استان سمنان در آزمون بانک توسعه صادرات 2 نفر و آزمون شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید نیز 9 نفر اعلام شده است.

منصفی راد یادآور شد: فرایند ثبت نام شامل اطلاعیه، ثبت نام و... از حدود 3 ماه گذشته از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرس https://hrtc.ir انجام شد و نتیجه آزمون نیز از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام می شود.

کلید واژه ها: آزمون آزمون استخدامی جهاددانشگاهی سمنان استان سمنان بانک توسعه صادرات جهاددانشگاهی استان سمنان جهاددانشگاهی سمنان