با انعقاد تفاهم نامه همکاری انجام شد؛

برگزاری دوره آموزشی صنایع دستی با همکاری جهاددانشگاهی و اداره کل میراث فرهنگی در استان سمنان

۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۵ کد : ۷۵۳۷۷ آموزشی عمومی تاپ خبر
طی تفاهم نامه همکاری فی مابین جهاددانشگاهی و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان، ۳ دوره آموزشی ویژه هنرجویان و فعالان صنایع دستی در استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، 3 دوره‌ آموزشی شامل قلم‌زنی، گلیم بافی پیشرفته و چرم دوزی  با شرکت 68 نفر از علاقمندان، هنرجویان، فعالان و شاغلان صنایع دستی در شهرستان میامی برگزار شد.

این دوره های آموزشی رایگان و با هدف اشتغال‌زایی برای هنرجویان و با همکاری معاونت آموزشی و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان و معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان برگزار شد و در پایان گواهی مهارت برای شرکت‌کنندگان صادر شد.

دوره آموزشی قلم زنی با شرکت 14 نفر در شهرستان میامی، دوره آموزشی گلیم بافی پیشرفته با شرکت 22 نفر در روستای نردین و دوره آموزشی چرم دوزی نیز با شرکت 28 نفر در شهر رضوان شهرستان میامی برگزار شده است.

گفتنی است برگزاری دوره بازاریابی و فروش محصولات نیز از دیگر رویدادهای این کارگاه های آموزشی بود.

کلید واژه ها: آموزشی دوره آموزشی میامی شهرستان میامی جهاددانشگاهی سمنان استان سمنان سمنان جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان سمنان میراث فرهنگی صنایع دستی دوره آموزشی صنایع دستی