با همکاری جهاددانشگاهی و اداره کل ورزش و جوانان استان سمنان انجام شد؛

برگزاری بوت کمپ تجربه آموزی، مهارت ورزی و فرصت سازی در جهاددانشگاهی استان سمنان

۲۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۳ کد : ۷۵۵۰۶ آموزشی عمومی تاپ خبر
بوت کمپ تجربه آموزی، مهارت ورزی و فرصت سازی(توانا) در جهاددانشگاهی استان سمنان برگزار شد.
برگزاری بوت کمپ تجربه آموزی، مهارت ورزی و فرصت سازی در جهاددانشگاهی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، طی تفاهم نامه همکاری بین اداره کل ورزش و جوانان استان سمنان و جهاددانشگاهی استان سمنان بوت کمپ تجربه آموزی، مهارت ورزی و فرصت سازی(توانا) برگزار شد.

این بوت کمپ با رویکرد آموزش مهارت های شغلی و کارآفرینی، مهارت های زندگی و مهارت های اجتماعی و با حضور دانشجویان، فارغ التحصیلان و جوانان و علاقه مندان در جهاددانشگاهی استان سمنان طی نشست های مختلف برگزار می شود.

استعدادسنجی شغلی و معرفی به بازار کار مرتبط، آموزش به روز و کاربردی با حضور اساتید با تجربه، برگزاری رویداد پروژه محور با همراهی منتورهای متخصص و بازدید از مراکز صنعتی و استارتاپی موفق از سایر رویدادها و کارگاه های این دوره بوت کمپ توانا در استان سمنان است.

کلید واژه ها: سمنان استان سمنان مهارت جهاددانشگاهی بوت کمپ دوره آموزشی ورزش و جوانان جهاددانشگاهی سمنان جهاددانشگاهی استان سمنان مهارت آموزی