جهاددانشگاهی و دادگستری استان سمنان تفاهم نامه همکاری امضا کردند

۱۶ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۵ کد : ۷۶۲۷۶ آموزشی عمومی تاپ خبر
جهاددانشگاهی استان و اداره کل دادگستری استان سمنان تفاهم نامه همکاری های مشترک علمی، آموزشی و خدمات تخصصی امضا کردند.
جهاددانشگاهی و دادگستری استان سمنان تفاهم نامه همکاری امضا کردند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، علی منصفی راد، رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان با اعلام این خبر گفت: در راستای استفاده بهینه از منابع، ظرفیت ها و  امکانات در راستای توسعه همکاری ها و تعاملات علمی، آموزشی، پژوهشی، مراکز تحقیقاتی و ایجاد فرصت های شغلی این تفامه نامه همکاری منعقد شده است.
وی افزود: این تفاهم نامه با هدف زمینه سازی های لازم و بهره مندی از تجارب و ظرفیت های موجود طرفین در جهت تحقق بخشیدن به اهداف مشترک و همکاری در زمینه علمی، آموزشی، مشاوره های فناوری و تحقیقات کاربردی و خدمات تخصصی در حوزه های مورد توافق بین جهاددانشگاهی استان و اداره کل دادگستری استان سمنان منعقد شده است.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان با بیان اینکه این همکاری در سه بخش همکاری های آموزشی، فرهنگی و همچنین همکاری خدمات تخصصی انجام می شود، افزود: در حوزه آموزشی اجرای دوره های آموزشی عمومی مکالمه زبان های خارجه، دوره های مختلف کامپیوتر، پزشکی (دستیار کنار دندانپزشک، تکنسین داروخانه، امدادگر اورژانس، کاربرد درمانی گیاهان دارویی و ...)، برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت کارکنان دادگستری استان سمنان با مجوز سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سمنان در راستای توانمندسازی نیروهای انسانی از مهمترین موضوعات همکاری است.
منصفی راد اذعان داشت:  همکاری و تلاش در جهت کیفی سازی آموزش های ضمن خدمت کارکنان دولت، همکاری در راستای تدوین و اجرای دوره های تخصصی آموزشی مورد نیاز و تألیف کتابها و منابع تخصصی مرتبط با اهداف مشترک مورد توافق طرفین، استفاده متقابل از خدمات اساتید و نیروهای علمی (مدرس و پژوهشگر)، اجرای دوره های آموزشی کوتاه مدت و... از سایر محور های همکاری در این تفاهم نامه است.
وی خاطرنشان کرد: انجام طرح های نظرسنجی متناسب با نیاز دادگستری توسط مرکز افکاررسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) جهاددانشگاهی استان سمنان، برگزاری دوره های آموزشی "سواد رسانه ای" برای پرسنل و جامعه هدف اداره کل دادگستری استان سمنان، ارائه خدمات چاپ، تألیف و انتشاراتی در نشریات مکتوب و دیجیتال جهاددانشگاهی و مدیریت پروژه های مطالعاتی نیز از محورهای مهم همکاری در حوزه های فرهنگی و خدمات تخصصی در این تفاهم نامه همکاری است.

کلید واژه ها: همکاری آموزشی دوره آموزشی استان سمنان سمنان جهاددانشگاهی استان سمنان دادگستری استان سمنان جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی سمنان