با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان انجام شد؛

انعقاد دو تفاهم نامه همکاری مشترک بین جهاددانشگاهی سمنان و پژوهشگاه ابن سینا جهاددانشگاهی

۳۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۲ کد : ۶۱۶۴۶ عمومی تاپ خبر پژوهشی و فناوری
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از انعقاد دو تفاهم نامه همکاری مشترک بین این نهاد با پژوهشگاه ابن سینا جهاددانشگاهی کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، علی منصفی راد در جمع خبرنگاران افزود: در سفر امروز رئیس پژوهشگاه ابن سینا جهاددانشگاهی کشور و در حاشیه دیدار رئیس پژوهشگاه ابن سینا و معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان، دو تفاهم نامه همکاری مشترک بین پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی ابن سینا جهاددانشگاهی و جهاددانشگاهی استان سمنان امضا شد.

وی افزود: در این راستا یک تفاهم نامه همکاری مشترک در زمینه همکاری برای راه اندازی و تجهیز مرکز خدمات تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان سمنان با پژوهشگاه ابن سینا امضا شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: همچنین با توجه به راه اندازی مرکز خدمات تخصصی به نژادی دام سبک جهاددانشگاهی استان سمنان و به جهت انتقال دانش بومی، یک تفاهم نامه همکاری در زمینه اصلاح نژاد دام سنگین از طریق فناوری های نوین تولید مثلی نیز در سفر امروز امضا و تبادل شد.

گفتنی است رئیس پژوهشگاه ابن سینا جهاددانشگاهی کشور به همراه مشاور رئیس پژوهشگاه، و رئیس مرکز بایوفارم پژوهشگاه در حوزه دام سنگین پژوهشگاه ابن سینا به جهت بررسی زیرساخت های لازم و زمینه های همکاری با جهاددانشگاهی استان سمنان به سمنان سفر کردند.

دیدار با استاندار سمنان، نشست با معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان، نشست با رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان، بازدید از مرکز خدمات تخصصی به نژادی دام سبک جهاددانشگاهی استان سمنان و... از مهمترین برنامه های سفر یک روزه رئیس پژوهشگاه ابن سینا به سمنان بود.

کلید واژه ها: سمنان استان سمنان جهاددانشگاهی استان سمنان جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی سمنان پژوهشگاه ابن سینا استانداری سمنان تفاهم نامه همکاری