مدیر مرکز آزمون جهاددانشگاهی استان سمنان خبر داد:

برگزاری آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی استان سمنان/ جذب ۱۱۵ نفر در استان

۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۲ کد : ۵۶۰۷۴ آموزشی عمومی تاپ خبر
مدیرمرکز آزمون جهاددانشگاهی استان سمنان از برگزاری آزمون سراسری استخدامی دستگاه‌های اجرایی همزمان با سراسر کشور در این استان خبر داد.
برگزاری آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی استان سمنان/ جذب ۱۱۵ نفر در استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، علی منصفی راد امروز 30 فروردین ماه در جمع خبرنگاران گفت: این آزمون به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز ۱۵ دستگاه اجرایی (وزارتخانه‌ها، سازمان‌ و شرکت‌ دولتی) برگزار می‌شود.

وی افزود: سهمیه استان سمنان در این آزمون استخدامی 115 نفر است که در 7 دستگاه اجرایی استان پس از برگزاری آزمون و انجام مراحل قانونی جذب کار خواهند شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: اداره کل امور مالیاتی استان با 57 نفر، اداره کل راه و شهرسازی استان سمنان با 25 نفر و مرکز تحقیقات، آموزش و تروریج کشاورزی با 13 نفر بیشترین سهمیه جذب نیروی انسانی را دارند، همچنین تعداد 9 نفر در اداره کل ثبت اسناد و املاک استان، 4 نفر در اداره کل گمرک استان، 4 نفر در پزشکی قانونی و 3 نفر در پست بانک استان پش از برگزاری آزمون جذب می شوند.

منصفی راد اضافه کرد: فرایند ثبت نام تا روز دوشنبه چهارم اردیبهشت ماه ادامه دارد و متقاضیان و علاقه مندان می توانند از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرس https://hrtc.ir  فرآیند ثبت نام را انجام دهند.

وی اذعان داشت: زمان برگزاری این آزمون، جمعه ۱۲ خرداد ماه است، همچنین کارت ورود به جلسه نیز در روز سه‌شنبه ۹ خرداد ماه از سوی پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز آزمون جهاددانشگاهی منتشر می‌شود.

کلید واژه ها: استان سمنان آزمون جهاددانشگاهی آزمون استخدامی آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی سمنان جهاددانشگاهی سمنان جهاددانشگاهی استان سمنان