چهارمین ماهنامه خبری جهاددانشگاهی استان سمنان منتشر شد

۱۱ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۱ کد : ۵۲۲۰۱ عمومی تاپ خبر
چهارمین شماره خبرنامه جهادنیوز، با نگاهی به اخبار، رویدادها، فعالیت ها و اقدمات جهاددانشگاهی استان سمنان در آذر ماه ۱۴۰۱ منتشر شد.
چهارمین ماهنامه خبری جهاددانشگاهی استان سمنان منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، خبرنامه الکترونیکی جهاددانشگاهی استان سمنان به صورت ماهانه و با هدف اطلاع رسانی و معرفی بیشتر فعالیت های علمی، پژوهشی، تحقیقاتی، آموزشی و فرهنگی جهاددانشگاهی استان سمنان در جامعه و همچنین در بین مسوولان منتشر می شود.

انعکاس خدمات، فعالیت ها و اقدامات شاخص جهاددانشگاهی در سطح استان سمنان نیز از دیگر اهداف انتشار این خبرنامه است.

در چهارمین شماره این ماهنامه خبری، مهمترین اخبار، رویداد ها، فعالیت ها و برخی از اقدامات شاخص جهاددانشگاهی استان سمنان در آذر ماه 1401 مرور شده است، همچنین همزمان با فرارسیدن هفدهمین سالروز درگذشت دانشمند و جهادگر فقید، زنده یاد سعید کاظمی آشتیانی، بنیانگذار پژوهشگاه رویان، ضمن مروری بر خدمات ارزشمند این جهادگر، مهمترین بیانات مقام معظم رهبری درباره ایشان بازخوانی شده است.

خبرنامه جهاددانشگاهی استان سمنان را از لینک زیر می توانید دانلود کنید

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان سمنان استان سمنان سمنان خبرنامه خبرنامه جهاددانشگاهی استان سمنان جهاددانشگاهی سمنان جهادنیوز